Zoeken

Dutch Design Week 2024: TEXTILE 3-DELIGHT bij Kazerne Eindhoven

Ook dit jaar exposeert EE tijdens Dutch Design Week, ons project: TEXTILE 3-DELIGHT.
In samenwerking met Le Nouveau Chef lanceert EE Exclusives de ‘first ever 3D woven chef’s jacket’.

Exclusieve geweven jacquardstoffen met eigen ontwerp

EE Exclusives is onze tak voor jacquard geweven stoffen, al vanaf 1 meter laat je een stof weven met jouw eigen ontwerp. De jacquard stoffen worden gebruikt voor mode- interieur- en kunstprojecten. In interieurs zorgt een jacquard geweven stof voor een prettige akoestiek én unieke uitstraling. Zo vind je onze wandpanelen in unieke hotels in Japan, Kopenhagen en Londen maar ook in De Blauwe Salon van Paleis Huis Ten Bosch.

Voor unieke modecollecties is een jacquard geweven stof vaak de eyecatcher van een collectie. Jacquardgeweven stoffen zijn geschikt voor jassen en blazers maar ook broeken en jurken. Van Walter van Beirendonck tot Viktor&Rolf, modeontwerpers uit Parijs, Australië én modestudenten weten ons te vinden voor het weven van hun ontwerp.

TEXTILE 3-DELIGHT

EE Exclusives en Le Nouveau Chef lanceren de allereerste 3D-geweven chef’s jacket, ontwikkeld met de innovatieve wholegarment weeftechniek, in samenwerking met designer Kelly Konings. Dit lokaal geproduceerde product markeert een nieuw tijdperk in werkkleding, waarin duurzaamheid, technologie en vakmanschap samenkomen. 

Meer weten? Lees alles over Dutch Design Week 2024.