Zoeken

Publicatie Responsibility Rapport 2023

Het EE responsibility rapport over 2023 is beschikbaar. Duurzaamheid in de productie en levering van labels en hangtags. Welke stappen zet EE op het gebied van energiebesparing, duurzaam produceren en materiaalkeuzes? Lees alles over onze prestatie in het responsibility rapport.

Receive responsibility rapport 2023

Duurzaam ondernemen

Voor je het weet is de helft van 2024 alweer voorbij. We zijn altijd druk met de dagelijkse werkzaamheden en met morgen. Waar willen we naartoe met onze klanten, medewerkers en het bedrijf? Soms helpt terugblikken bij het maken van nieuwe plannen. Wat hebben we voor elkaar gekregen? Waar mogen we tevreden over zijn en welke verbeteringen zijn er nog te maken? De belangrijkste punten vind je terug in ons responsibility rapport.

Enkele hoogtepunten van 2023

In 2023 is zaalvoetbalteam EE Labels opgericht, maakten we als vriend van Sint Nicasisus senioren blij met activiteiten en sponsorden we nog veel meer lokale clubs en verenigingen. De audit van STeP-by-Oekotex verliep opnieuw succesvol, ook startten we met de voorbereidingen voor ISO-certificering. Voor onze wereldwijde labelservice lanceerden wij een nieuwe webshop voor nog meer inzicht en overzicht voor onze wereldwijd producerende klanten. Met ons 125-jarig bestaan in het vooruitzicht startte ook hiervoor de voorbereidingen: houd onze social media in de gaten voor een nieuwe huisstijl, de datum voor een open dag en meer.